Happy birthday to me!

Godkväll allihopa! Idag är min 20-års dag och det känns faktiskt bra! Har inte fattat att man är vuxen nu, känner mig fortfarande som 14 år.. Jag har iallafall haft en jätte bra dag, jobbade 12-16 och har fått många fina gratulationer. Sedan åkte jag iväg till syster och bakade fetaste chokladtårtan och bara myste och öppnade presenter. Betalat räkningar har man också hunnit göra på sin födelsedag, jippie!!

Imorgon väntas jobb igen, så nu blir det serier sen sova! PUSSPUSS

Early birthday presents to myself

Förkylningen håller på att försvinna, ÄNTLIGEN! Ska iväg och jobba imorgon hade jag tänkt, får se hur mycket jag orkar. Klarar verkligen inte ligga hemma en dag till.. Var iväg på stan en sväng med mamma och hittade mig lite fint. Beställde även hem friserade räkor till middag, MUMMA! Nu blir det sängen, puss!

You will always be the biggest star above me

Kunde inte låta bli att gå ut och ta några bilder på månen och stjärnorna. Det är så himla vackert här i stugan! Hostmedicinen är just tagen och jag vill bara kräkas, tjocksockar och mjukiskläder sitter på. Börjar dessutom vara rätt så less och rastlös nu, vill bara bli friiisk! PUSS&GODNATT

Autumn outfit

Trots förkylning och halv febrig så var det bara iväg och ta upp vattenpumpen i stugan. Måste även kriga och hjälpa min sjuka mamma med flytten.. Så med tanken "No excuses" i skallen så passade jag på att bära min nya kappa, i looove it! Nu ska jag gosa ner mig i soffan! PUSS

Det märks att ni har saknat mig


Det är så kul att se att ni faktiskt läser/tittar på det onödiga och ointressanta jag faktiskt lägger upp här. Som ni ser så blev det ej någon uppdatering från Turkiet. Men igår fick jag mig över 100 besökare. Jätte kul!♥

I want to travel the world

Nu säger jag godnatt på riktigt! Måste iväg till stugan imorgon och ta upp vattenpumpen så den inte fryser sönder, verkar ju ska bli minusgrader och snö inom kort.. Saknar redan Turkiet och värmen, men det är bara spara och spara så är jag snart iväg igen! PUSSPUSS!

Vacation in Alanya part 3

Idag är inte förkylningen så mycket bättre.. Ska dricka en stor kopp te och trösta mig med lite choklad senare ikväll!
Annars så har jag och syrran packat klart källaren så nu är det bara lägenheten kvar.. PUSS!

Grapefruit and coffee

Började dagen med en vitamin chock och en fet kopp kaffe. Har inte tänkt ligga hemma sjuk länge till, måste tillbaka till jobbet och är redan less på att ligga inne och dö. Flyttbilen går om 7 dagar och har massor kvar att göra.. Hoppas ni andra mår en gnutta bättre än mig! PUSS

Vacation in Alanya part 2

Orkar inte lägga upp miljoner bilder på en och samma gång, så lägger upp lite åt gången!
Nu ska jag lägga mig och se lite serier sen sova! PUSS & GODNATT♥

Turkish tea

Köpte med mig lite turkiskt te hem. Det smakar granatäpple och är perfekt till min krassliga hals!
Medans jag ligger hemma sjuk så har jag tänkt börja göra om bloggen lite, får se hur det slutar :) PUSSPUSS!

I've been shopping my whole life, and still I have nothing to wear

Trotts feber och förkylning så kunde jag inte låta bli att hämta ut mitt paket, då jag ändå skulle förbi stan och köpa halstabletter. Är såå nöjd med allt och jackan kommer bli perfekt så fort det slutar regna så jäkla mycket. Idag blir det bara ligga hemma och vila upp mig, så får vi hoppas att jag blir frisk snart! PUSSPUSS!

Vacation in Alanya!

Här kommer lite bilder från Alanya! Kom hem igår med både förkylning och feber så det kändes väll si sådär.. Annars så har jag hämtat ut mitt paket med kappan, halsbandet och solbrillorna jag köpte för ett tag sen :)

Men oroa er inte, fler bilder kommer senare! Nu måste jag vila upp mig lite och få bra med sömn i natt. PUSS&GODNATT

Friday 13th

Idag sägs vara otursdagen och brukar stämma rätt bra för mig iallafall. Men i år är det andra bullar som gäller, har haft en super mysig dag i stugan! Har knappt hunnit vara här under hela sommaren därför att jag jobbat så mycket..
Åker tyvärr hem imorgon redan, men då ger jag mig iväg på nya äventyr!♥ PUSSPUSS

Life is wonderful

Hallå alla söta och blöta! Här kommer 4 bilder från denna vecka. Har hunnit med en hel del faktiskt. Har druckit på tok för mycket kaffe, fikat gott med bästa Olivia, fotat min galna vovve och idag lunchade jag med mamms på stan. Blev spansk paella eller vad det nu hette..
SKIT GOTT VAR DE IALLAFALL!

Annars så jobbade jag 11.30-20 och efter jobbet blev det direkt iväg på innebandyträning! Nu blir det sängen, godnatt!♥

Don't get confused between my personality and my attitude. My personality is who I am, and my attitude depends on who you are.

Det här fick jag med mig hem igår, jag bara älskar linnet! Har letat som en galning ett bra tag nu och äntligen är det mitt! Har egentligen inte tid att sitta här jag måste skynda mig in i duschen och trycka i mig någon middag. För idag väntas det jobb mellan 16-19! PUSSPUSS!

International street market

Ja International street market heter det tydligen. Var iallafall super mysigt att gå runt och titta, fanns allt från smycken till ätbart. Måste absolut tillbaka någon dag innan dom åker vidare! Galen som man är så shoppade jag inget annat än fudge för över 200 kr! :O Jag vet.. jag är knäpp! But I love it, puss!

My british dream

Oj vilken trevlig dag jag haft! Började med att jag och mamms tog oss en sväng in till stan och kikade runt på "marknaden" eller vad man ska kalla det. (ÄNTLIGEN HÄNDER DET NÅGOT I LILLA SKELLEFTEÅ!) Jag köpte mig massor av Engelsk fudge + ett linne! Sedan blev det iväg och jobba fram tills nu. Ska gosa ner mig i soffan och packa klart väskan måste jag också göra.. PUSSPUSS!

Today's wanties!

Varför kan inte lönen räcka till mer än vad den gör? Blir så ledsen.. Hösten måste nog vara jobbigast för mig, för jag vill verkligen ha ALLT! Men tur är väll de att jag faktiskt fyller år snart. Så hoppas kan man ju alltid göra att något av detta ligger i en fin present inom kort ;) Flört* Flört*

You truly are bonkers!

Nu är det 5 dagar kvar tills vi åker! Jag kan inte vara mer taggad än såhär, det börjar vara svårt att sova man vill bara ivväääg! Igår började jag iallafall med packningslistan och idag så är det dax att börja små packa. Ska även växla lite pengar på banken och ta mig en fika med bästa Olivia och planera gästlistan inför födelsedagsfesten. PUSSPUSS
 

Sunday

 
Jobbat natt så vaknade av att mamma och vovven kom hem från stugan vid 14-tiden. Gjorde mig lite frukost och ska ner på gymmet så snart jag orkar kliva upp från soffan. Annars så är jag ledig idag och har inte tänkt göra någonting alls. PUSSPUSS!

I cared, you didn't. I cried, you laughed. I was hurt, you smiled. I moved on, you realized what you had. Too late!

Har sprungit några ärenden idag innan jag börjar jobba. Åkte till skolan och hämtade ut min dator, så nu finns det verkligen inget mer att göra där.. Börjar märka nu att man tagit studenten och att nu är det dax att tänka ut vad man ska göra med livet. Bjuder även på ännu en dagens outfit! PUSSPUSS!

#FASHION

Jobbade 11.30-19 idag och under min 2 timmars lunch så passade jag på att gå runt en sväng på stan med brorsan. Har varit så sjukt trött så kaffet har hängt med hela dagen.. Jag slängde även på mig mina nya garderobs favoriter och kan inget annat än älska dem! Nu blir det ett jobbigt benpass på gymmet! PUSS

I just need some inspiration, that's all

Godkväll! Har städat som en tok idag, fotografen kom och tog klart alla bilder så ska bli spännande att se imorgon! Fick även hoppa in och jobba några timmar idag, vilket alltid är trevligt :) Fick även några jätte bra och roliga tips från fotografen som kom hit, så ska absolut ut och testa lite någon dag då jag har tid!
PUSSPUSS&GODNATT

Life tastes better with coffee

Det har börjat bli så kallt ute, så idag använde jag faktiskt min pälsväst. Hur mysigt som helst! Imorgon blir det att åka en snabbis till stugan med massa grejer och efter det så ska jag fika med finaste Olivia♥
Goodnight, sleep tight!

"A woman can never have too many shoes"

Idag har jag inhandlat det sista inför semestern och lite extra såklart. Bjöd även mamma på en latte efter en intensiv och snabb shoppingrunda. Och efter det så blev det innebandyträning igen! Nu ska jag ta mig en långpromenad med vovven och till sist en lång varm dusch! Hoppas alla haft en lika bra måndag som jag! PUSS


------------------------------------