Two dresses for two special occasions

Nu är jag äntligen redo för både julafton och nyårsafton! Har hittat mig de perfekta klänningarna och ser fram emot ett avslut på detta år och även en början på de kommande året. Nu när jag tänker efter på hur det här året har varit, så måste jag säga att jag har hunnit med att göra massor av saker! 2014 hoppas jag blir ett år där jag satsar hårt på jobb/karriär och även flytta till eget!
 
Nu väntas jobb inatt, PUSSPUSS!

I love these christmas feelings

Min älskade lilla kille, han sprider så mycket glädje och kärlek. Om jag orkar så ska det julpyntas lite ikväll annars så blir det nog imorgon! Min fina mamma kom även hem med en liten present åt mig, nämligen en ljusslinga som jag velat ha så länge! Bilder kommer på de då jag fått upp den. PUSSPUSS

I didn't change, I grew up

 Det har varit en grymt jobbig dag, blir väckt kring 8-tiden av ett dåligt besked. Har orkat mig iväg att jobba trotts att jag inget hellre ville än att ligga hemma och gråta. Så nu ikväll har jag köpt mig en stor påse naturgodis och har tappat bort tankarna i något mycket roligare. Har nämligen försökt ta lite porträtt bilder på mig själv och samtidigt lekt lite med olika ljus. Nu blir de pyjamas på sen sova! PUSSPUSS

Irish cream coffee and christmas cards

Sitter nu här och dricker gott medans jag tänker ut vad man ska göra för fina julkort i år då. Ska strax iväg till syrran också. Annars idag så började jag med en långpromenad och sqats igen. Hoppas man kan börja få in det som en morgon rutin under veckodagara nu. PUSSPUSS!

29 days left until christmas eve

Min måndag började med en långpromenad med vovven sedan lunchade jag med Nour och Moa, vi gick även en stund på stan och sedan åkte jag iväg och handlade med mamma. Ligger nu här och ser ikapp massa avsnitt av Solsidan och funderar på att ta tag i julpyntningen. PUSSPUSS!

My nelly wishlist

Vinn din önskelista
Är det bara jag som längtar ihjäl mig till julafton? Klicka på länken och kika vad jag har önskat mig i år. PUSSPUSS!

Girls night out

Har inget annat att skriva om gårkvällen än att det var så jävla awesome!

We heart it

Godmorgon! Har just sett ett ansvitt Solsidan och druckit mitt morgonkaffe. Nu vill lillgrisen ut och sen ska jag bege mig till jobbet. Känner mig ovanligt pigg idag, så det kommer förhoppningsvis bli en bra dag idag! PUSSPUSS!
 

Vogue and Victoria's Secret

Äntligen så har min beställning från förra veckan kommit, som jag har längtat! Igår var det som sagt personalmöte, sedan buffe och skridskor, det var faktiskt riktigt kul. Imorgon blir det öppningspass så blir att lägga sig i tid ikväll.. PUSSPUSS!

!!!

(Bilder tagna från weheartit)
Ligger just nu i sängen och tittar på OUAT och har matkoma. Så fort jag tagit mig upp härifrån så väntas promenad med vovven sen lägga sig i badkaret! PUSSPUSS!

Bakdag!

Har bakat med syrran idag, det blev fudge, mintkyssar och cake pops. Mumms!♥ Senare ikväll måste jag ner i källaren för att söka fram mina skridskor, för imorgon väntas personalmöte och förhoppningsvis lite fest på de! PUSSPUSS!

Michael Kors

Det här med internet shopping är fan farligt alltså. Har haft mina ögon på denna väska hur länge som helst och nu passade jag på då lönen räckte till! Som jag jobbar och sliter så tyckte jag att jag förtjänade mig min första riktiga märkesväska, stolt tjej! PUSSPUSS

Ny beställning påväg

Bara för att jag får min lön den 15e varje månad, så kunde jag inte hålla tassarna i styr. Jag klickade hem det här och jag kan inte sluta längta tills det kommer hit! Tänka sig hur lycklig man kan bli av att få spendera lite pengar ;)♥ PUSSPUSS!

Gratis är gott

Godmorgon säger jag, vilken natt vi hade i natt! Vi hade räser stängning på jobbet, efter det drog vi oss till macken och käkade och sedan åkte vi iväg för att sola. Kom mig inte hem förens vid 07.30 tror jag så jag vaknade i princip nyss. Har glömt att visa er hatten jag fick i en goodiebag från Bikbok,
gillar den så mycket!

Nu blir det käka sig någon slags middag och sen tagga upp för nattjobb igen! PUSS

Unbelievably happy right now

Det här är så roligt att se! Att ni faktiskt klickar er in. Det här är nog besöksrekord på denna blogg iallafall, jag hoppas att det fortsätter såhär och ni får mer än gärna skriva en liten kommentar vad ni vill se mer av

Nu ska jag kladda på lite smink och sen beger jag mig till jobbet. PUSSPUSS!

Homemade cinnamon and chocolate latte

Älskar mina nya latte muggar, vilket gör de ännu roligare att testa på olika latte recept. Ikväll fick det blir choklad och kanelsmak, MUMMS! Och med tanke på att jag ska jobba natt, så behövs de en hel del kaffe så man håller sig vaken. PUSSPUSS!

The perfect christmas dress

Har äntligen hittat mig den perfekta julklänningen för i år! Efter timmars sökande på internet och på stan så hittade jag mig äntligen en! Är super taggad inför jul/nyår kommer bli grymt! :)

VILKEN ÄR DIN FAVORIT?

Börjar känna att bloggtorkan är påväg att komma tillbaka. Har ingen fantasi just nu så jag rotade ihop 4 av mina senaste outfits. Vilken är din favorit? :)

November inspiration

Som vanligt nu för tiden så går det inte att somna direkt, så tänkte bjuda på lite mysig inspiration till er alla. Nu måste jag göra ett nytt försök att sova, imorgon natt så väntas jobb igen! PUSS&GODNATT

Let me be your ruler, you can call me queen B

Har inte haft ork till nånting ikväll, annat än att ligga i sängen med datorn i knät och lekt i Photoshop. Har egentligen miljoner andra saker som egentligen bör göras först, men de får lov att vänta tills en annan gång.
Nu blir det promenad med vovven sen sova! PUSSPUSS!

Michael Kors, Jeffrey Campbell and Boy London

Eftersom att blogg.se alltid laggar så mycket så kunde jag inte lägga upp detta inlägg igår. Så får visa er gårdagens outfit idag istället. Bar min nya Boy London kjol och den blev helt klart en ny favorit i garderoben!

Annars så har jag jobbat 07.30-16 sedan fikat med Olivia och Moa. Mycket trevligt faktiskt, köpte mig även en klänning som jag hängde av igår som blir att ha på julafton och annandagens festligheter. PUSSPUSS!

A hot cup of tea, candles and rose petals

Underbara badkar, jag är kär i dig. Här kommer jag spendera på tok för mycket tid hädan efter. Behövdes verkligen ett rosenbad med en kopp te och ljus efter denna jobbhelg. Ska lägga mig och se lite OUAT och sen vila upp mig tills imorgon. PUSS&GODNATT

Lazy mondays are the best

Godkväll! Idag har varit en av de slöaste dagarna på längre, vaknade mitt på dagen, tryckt buremål till middag och bara legat och sett film. Ikväll blir det ta sig ett långt BAD för ÄNTLIGEN har badkaret kommit. Imorgon väntas förhoppningsvis goda nyheter och en runda på stan med fina Olivia♥ PUSS!

I wonder what the person I'm going to marry is doing right now.

Hej allihopa! Vaknade för en stund sen, jobbade natt igår så känner mig helt död idag.. Telefonen ringde det första som händer och det är jobbet, så istället för att börja 00 så fick de bli kl 21 istället. Min syster är förövrigt här så ska bli mys att umgås med henne lite! PUSSPUSS!

You there, Friday! Welcome back you sexy son of a bitch, we've been looking for you since monday!

Igår fick jag hem min Boy London kjol och mina nya igelkottar! Bilder kommer imorgon, ska vilken sekund som helst springa in i duschen och sen skynda mig iväg till jobbet! PUSS HA EN BRA FREDAG!

I fall asleep thinking about guys named Louboutin and Laurent


Hey my winter wonderland

Inatt la sig årets första snö.. Jag hade sån ångest idag då jag skulle ut med hunden, men ju längre jag gick desto mer insåg jag hur vackert allting blir. Så länge kylan håller sig borta så är jag nöjd! PUSSPUSS!

Nightwear

Idag har jag hunnit plågas av den snyggaste tandläkaren jag sett, gått runt på stan med fina Olivia och haft middagsdejt med Olivia, Jens och Johannes. Hittade mig lätt den mysigaste pyjamasen på stan också, kommer bo i den i vinter! PUSSPUSS!

Boy London

(Bild från google)
Jag är helt tok kär i Boy London collectionen! Därför så passade jag på att fynda den svarta kjolen då den äntligen var på rea! Längtar ihjäl mig tills den kommer, den lär användas flitigt. Annars så har jag jobbat hela 1,5 timme idag, yeeho! PUSSPUSS

No no. I'm not insulting you, I'm describing you

Gosh vad mysigt jag har det! Ligger och ser massa tjejiga filmer, äter lussebulle och dricker glögg. Nu längtar jag ännu mer till julen. Ska nog tvinga mamms snart att börja packa upp julgranen, eller är de lite för tidigt? :P

Nu blir det snart sova, imorgon väntas jobb! PUSS&GODNATT♥

I went from zero, to my own hero

Det här året har verkligen varit en läxa att lära sig! Har hunnit med så otroligt mycket roliga grejer, men samtidigt träffat på en hel del nitlotter också. Har fokuserat mer än någonsin på jobbet och nu är det bara körkort kvar sen lämnar jag det här landet. Min att göra lista i år har gått bättre än vad jag trott. 2 månader kvar tills 2014 och jag hinner göra massor tills dess. PUSSPUSS!

Halloween-13

Då var halloween 2013 avklarad och fyfan vad kul jag hade! Tack till alla som var med, måste göras om! Nu taggar vi för mer skojjigheter och hoppas på att et går fort tills nästa halloween!♥ PUSSPUSS!

2 fab 4 you

Imorgon är det halloweenfest och jag längtar så, varje år blir alltid lika bra! Har äntligen köpt mig en ny outfit så ska bli kul att
vara annat än polis denna gång ;) Nu blir det sängen, pusspuss!


------------------------------------