It's my birthday!

Hej allihopa! Nu har nyaste tatueringen läkt så här har ni den :) JAG ÄR SUPER NÖJD!

Idag är det min födelsedag så jag har massor att göra, jag håller även på att spela in en födelsedags vlogg som jag hoppas ni alla kommer att titta på :)
Annars så hoppas jag ni alla får en underbar helg! PUSS PÅ ER!

The perfect fit

Jag måste bara visa er Zara jeansen från min senaste haul! Jag var tvungen att skicka tillbaka 36orna och det var dom jag hade på mig i videon men här har ni 34orna som sitter som en smäck! Jag är så nöjd och jag blir nästan lite irriterad på mig själv att jag aldrig beställt/köpt jeans från Zara tidigare? Men nu blir det att beställa fler :) Har ni några tips på bra jeans därifrån så PLEASE LET ME KNOW! Länka gärna jeansen och berätta hur dom är i storlek och material det hade varit till stor hjälp :)

Men idag så har jag inte hunnit mycket, jag har tvättat och legat och vilat i sängen med serier. Förkylningen blir bara värre och värre och jag har haft lite feber till och från..
Men jag måste iväg och jobba inatt så jag hoppas att det lugnar ner sig innan dess..

(Try-on) ZARA HAUL September 2017

 
Hej allihopa! Nu ligger en ny haul ute på min kanal :) Ni får gärna gå in och kika och ge mig massa feedback! Har ju varit borta från mina sociala medier nu under sommaren så det känns jätte kul att vara tillbaka! Självklart så har jag dragit på mig nån förkylning just nu men det har man väll aldrig dött av tidigare så det går nog över snart!

Annars så hoppas jag att ni gillar videon och det hade verkligen betytt så mycket för mig att få höra era åsikter, bra och dåliga! PUSS PÅ ER!

Back to my old rutines

Hellooo there! Nu går vi in i September månad och då känner jag genast att höstkänslorna kommer. Jag har varit lite off på mina sociala medier under sommaren här men nu är jag påväg tillbaka till mina gamla rutiner. Jag har shoppat lite nya höst kläder och jag håller nu på med att spela in en ny ZARA HAUL VIDEO till er som jag hoppas
ni kommer att tycka lika bra om som den tidigare :) Men nu måste jag verkligen lägga mig för att orka upp imorgon! PUSS PÅ ER


------------------------------------