Frill & silk


Okej vars tog helgen vägen?? Känns som att jag bara hann komma hem från jobbet och sen var jag tillbaka idag igen.. Har verkligen inte hunnit nånting i helgen! Menmen jag får ta igen det nu i veckan istället. Jag hoppas alla haft en jätte bra start på den här veckan och jag vill bara tillägga att om 2 dagar så är det MARS! Wohoo sommaren 2017 du närmar dig mer och mer (säger jag och tittar ut och det snöar för fullt)

PUSSPUSS!

ZARA HAUL


Hej allihopa! Nu ligger en ny video uppe (Kunde inte hålla mig längre) Snälla snälla ge mig massa kärlek i kommentarsfältet och ge mig tummar upp så jag vet att ni gillar den då kommer det fler hauls i framtiden :) Annars så ska jag iväg och jobba idag igen (4e dagen på raken) YES! Men får en ledig helg vilket kommer att vara välbehövligt för min stackars kropp, haha! PUSS PÅ ER SÅ LOVAR JAG ATT UPPDATERA MER I HELGEN!

Monday again

Hey everyone! Idag är det måndag igen och jag har inte gjort särskillt mycket.. Jag har försökt städa lite, suttit och glott på Netflix, tagit 2 lång prommisar med hunden och nu ska jag göra mig klar för middag och personalmöte med jobbet. Ska bli kul att träffa alla efter dessa 5 veckor som jag har varit sjukskriven. PUSS PÅ ER

MIN FÖRSTA VLOGG

Hej allihopa! Jätte dålig uppdatering från min sida i helgen.. Jag skämms! Det har varit fullt upp hela helgen men nu har stormen passerat (som man säger) haha! Jag har haft så jäkla krångligt med mina youtube video's men nu ligger den senaste uppe och jag hoppas ni gillar den :) PUSS PÅ ER

Graffiti wall

Väska Michael Kors || Tröja Zara || Jeans H&M || Skärp Gucci || Kappa Bikbok

Hej allihopa!
Idag har jag och mamma varit en sväng förbi mormor och firat alla ♥- dag i efterskott. Vi tog hundarna med oss så dom fick leka av sig med mormors kissekatt. Annars så valde jag att min älskade hund äntligen kunde flytta hem till oss igen (har inte kunnat gå ut med honom då jag var ny opererad) Så nu myser jag i massor och njuter varje sekund! Jag hoppas eran onsdag har varit toppen! PUSS&KRAM

HAPPY VALENTINE'S DAY ♥

Hej allihopa! Idag åkte jag och mamma ner till Umeå för att jag skulle på återbesök på hand och plastikkirurgin. Fick besked om att det har uppstått något som kallas surtur (tror jag) men det var då väldigt vanligt och innebär att allting inte riktigt har läkt ännu. Annars såg allting fint ut och jag är åter tillbaka på jobbet på måndag!

Sen då jag kom hem så möts jag av världens underbaraste sambo som tänt alla ljuslyktor/kandelabrar i hela lägenheten och med rosor och choklad. JA NI KAN JU TÄNKA ER! Han tillagar även hästkött till middag (det låter hemskt) men jag har aldrig testat det och de ska tydligen vara en delikatess!
JAG HOPPAS NI ALLA FÅR EN UNDERBAR ALLA ♥-DAG MED MASSOR AV KÄRLEK!

MINA SENASTE KÖP


Hej allihopa! Jag ber så hemskt mycket om ursäkt för min förra youtube video som fuckade ur..
Här kommer en ny och för er som det inte gick se förra videon för så lovar jag att lägga upp en ny inom kort! :)

Jag hoppas ni gillar denna istället, så gå in och ge mig lite kritik och massa kärlek!!♥♥♥

I'm so ready for spring!

Sandaler HÄR
Stickad tröja HÄR
Tröja HÄR
Oj vad mycket fint Zara har fått in på sistonde! Jag vill verkligen ha ALLT! Det här är dom grejer som jag klickade hem för några dagar sedan och jag måste säga att jag är imponerad hur snabbt jag fick hem det! Nu inväntas bara lönen så blir det nog att klicka hem lite mer grejer! Någon som vet hur stretchiga deras jeans brukar vara?

Red tulips for my man

Hallå allihopa! Idag så har jag spelat in och redigerat nyaste youtube video och jag är super taggad på att höra vad ni tycker om den :) Det är fullt ös i helgen så jag skulle inte ha hunnit annars! Ikväll blir det pizza och bara ta det lugnt, imorgon väntas födelsedagsfest åt stora syrran och svärföräldrarna kommer förbi på lunch och på söndag så ligger jag nog bakis på födelsedagsfika hos syrran :D Zara beställningen kom även hem till min dörr idag så jag måste bara visa er vad fina grejer jag beställt! ÄR SÅÅ NÖJD!

Hoppas ni alla får en underbar helg! PUSS&KRAM

DESIGNER VÄSKOR UNDER 1000:-

1. Malene Birger HÄR || 2. Tommy Hilfiger HÄR || 3. Tommy Hilfiger HÄR || 4. Calvin Klein HÄR || 5. Guess HÄR || 6. Calvin Klein HÄR
Adlinks

Godkväll allihopa! Jag har varit dålig på att hitta inspiration till att blogga senaste dagarna (har mest fokuserat på youtube kanalen) Men nu är jag igång igen! Tänka bjuda på ett litet kollage med designer väskor under 1000 lappen, HUR BRA? Annars så går min sjukskrivning ut nu den 14/2 så vi får se om läkaren tycker att jag är frisk nog att börja jobba igen, isåfall så hoppas jag att jag ska kunna jonglera blogg, youtube och jobb på samma gång :) PUSS PÅ ER!

Taco onsdag

Idag fick det bli taco onsdag hemma hos oss med lite extra (välbehövlig) kärlek! Jag har sprungit ärenden hela dagen och nu sitter jag äntligen hemma i soffan och bara tar det lugnt under en filt. Jag längtar tills ni får se nästa youtube video, jag känner att jag har börjat få lite klämm på det nu :) PUSS PÅ ER!

Boring monday

Hallå alla där ute! Jag hoppas eran måndag har varit bra själv har jag haft så frukansvärt tråkigt..
Jag har tittat på Jane the virgin nästan hela dagen, och har strax tänkt skicka iväg en order från Zara!

Jag hoppas ni gillar min senaste youtube video, skriv gärna vad ni vill se nästa gång :)

STORYTIME - BRÖSTFÖRMINSKNING


Hej allihopa! Nu ligger min andra youtube video uppe och denna gång berättar jag om min bröstförminskning. Ha ni några funderingar så tveka inte att fråga, och glöm för guds skull inte att ge mig en tumme upp och tryck på subscribe knappen för att följa mig på det här äventyret♥ Det skulle betyda så mycket för mig! PUSS PÅ ER!

Biker jacket

Hej allihopa! Dålig uppdatering här idag.. Jag har spelat in nästa youtube video, varit ner på stan för att hitta en present åt min syster och lyckades fynda en as j*vla snygg jacka också, woop woop! Hittade den på H&M för 599:- Jag hoppas ni får en super härlig helg allihopa! PUSS&KRAM
PS: Glöm inte att trycka på youtube knappen och kika in min FÖRSTA video :D

Jeans with patches

1. HÄR || 2. HÄR || 3. HÄR || 4. HÄR || 5. HÄR
Adlinks

YES I KNOW GUYS... SOMETHING NEW TO BE OBSESSED OVER! Jeans med patches på finns snart över allt att köpa och jag har tänkt roffa åt mig de bästa paret! Jag hittar dem snart på varje hemsida jag är inne på :D Jag vet inte vad ni andra tycker om denna trend, men jag är helt besatt.. (Som vanligt)

Smoothie bowl

Jag har sett att alla äter denna smoothie bowl just nu så jag var tvungen att testa och fy sjutton så jäkla gott!
Jag älskar att göra vanliga smoothies men att göra det på det här sättet blev mycket mer "matigt" och mättande. MUMMS SÄGER JAG BARA!

Interior design inspo

 
Bilder tagna från Pinterest
WOOOW!!!
Jag har varit väldigt nervös över att kolla mina youtube kanal idag, men tillslut kunde jag inte låta bli att smygtitta och jag är så jäkla nöjd över resultatet!
Tack alla underbara människor där ute för att ni har tittat! :) Annars så bjuder jag på lite interior inspiration som jag själv har gått och blivit galen i. Hemma försöker jag sakta men säkert byta ut våra fula ikea möbler mot mer mörkt trä. Och ja gröna växter har jag också börjat få lite för mycket av snart.. Haha! PUSS PÅ ER!

WATCH MY FIRST YOUTUBE VIDEO!!

Hej allihopa! Jag ber så hemskt mycket om ursäkt att jag inte hann uppdatera något här igår, men jag jobbade stenhårt med min youtube video för att hinna visa er innan jag går och lägger mig nu! Jag är supertaggad på att se hur detta utvecklas och ge mig mer än gärna feedback och åsikter om vad jag ska förbättra, vad ni vill se i min nästa video m.m. SHIT SÅ KUL DET HÄR KÄNNS! PUSS PÅ ER♥


------------------------------------