I'm so ready for this challange!

Oj vad jag är taggad på att börja träna på riktigt! Efter jag la av med fotbollen för många år sen så har jag inte alls varit duktig på träningsfronten.
Men nu jäklar nu är jag snart igång och det ska bli så kul!

Sneak peak of today's outfit

Hallå hallå! Nu känner jag att det är dax att börja skriva lite här igen.. Har inte haft någon feber idag så jag tog mig iväg på assistentmötet på jobbet. Tog chansen till att använda min nya fina Michael Kors och min nya jeansbyxdress. Annars så bli det iallafall att försöka mig på att jobba imorgon och fredag sedan väntas ledig helg så ska förhoppningsvis hitta på något kul då jag äntligen är på bättringsväg. PUSSPUSS

Last week in pictures

 
 
Just nu har jag bara ögonen för beige och jeans! Älskar kombon så mycket att det fick bli en ny Michael Kors i brun/beige och även en byxdress i jeans (som jag ej har bild på ännu) Och med lite gulddetaljer så slår det allt..
 
Alla hjärtans dag var helt perfekt. Fick tulpaner tillsammans med vår onytta frukost, nya undies var en självklarhet och jag lagade supergod middag med bakad sötpotatis, sparris, svampsås, entrecôte och bagetter med hemmagjort vitlökssmör ♥ I love him so much
 

Vi har även haft våra absoluta favoriter hos oss förra veckan! Jag har legat sjuk så det har varit så mysigt att ha dem att kramas med medans Alasdair varit på jobbet.. Så kul att dom går ihop så bra!


------------------------------------