Hey, hey, what you say? I got no use for yesterday! I'm gonna live, I'm gonna love right now

Jag vaknade upp brevid denna lilla skönhet imorse! Han låg så sött med huvudet på min kudde och snarkade :) Annars så har jag lyxat till det med smoothie och te tilll frukost medans jag läst igenom min Coco Chanel bok för andra gången, den är bara såå bra! Nu blir det att se senaste PLL , dusha sen jobb! PUSSPUSS

Friday

Ja allihopa då har vi fredag igen, vilket för mig innebär ännu en jobbdag. Har faktiskt varit ledig två dagar nu så är riktigt taggad på nattjobb för en gångsskull, jag hoppas det blir fullt ös medvetslös i natt.. Nej jag skojar! Hur som helst så hoppas jag ni har en grym fredag, PUSSPUSS!

Ripped jeans

 Hej alla fina! Denna härliga lördag har jag fått vara ledig från jobbet och bara tagit hand om mig själv. Jag bjöd min fina mamma på thaimat till middag och sedan har jag smaskat på lite rödvin. Jag älskar verkligen mina nya boyfriend jeans, men ville ändå riva sönder dom lite extra mycket.
Blev riktigt nöjd faktiskt! Nu blir det film sen sova! PUSSPUSS

You can accomplish so much if only you believe in yourself


You're a work of art not everyone will understand you, But the ones who do will never forget about you

Jag vet att detta inlägg kommer lite sent men WOW vilket år 2014 var! Har verkligen lärt mig mycket! Har lyckats klättra mig uppåt på jobbet till en deltid och dessutom som kökschef, trodde jag aldrig då jag började för dryga 1,5 år sedan. Har även lyckats ta mig till drömstaden för att få det ännu mer bekräftat att jag ska återvända så snart jag kan. Lärde mig mycket om vänner, vilka som var riktiga och vilka som endast tog energi utan att ge något tillbaka. Familjen har kommit mig närmare och det är inte allt. Har även detta år vuxit mycket i mig själv och insett vem jag är och vem jag vill vara.
Nu är jag bara ännu mer taggad på 2015 och se vad detta år har att erbjuda. PUSSPUSS


------------------------------------