32 days left

Tänk att varje år så är jag lika exalterad på att fylla år, har redan börjat räkna ner till min 20-års dag. Endast 32 dagar kvar tills det är MIN tur att få shoppa loss på systemet. 

Annars så gick första innebandy träningen skit bra! Är hur taggad som helst och den 14 oktober så åker vi för att ta hem guldet igen! Nu blir det sängen, kommer sova som en prinsessa! PUSS&GODNATT

I gotta find my way back, back to summer paradise

Goddagens! Har varit och storhandlat med mamms idag. Hade en himla tur gällande innebandy skorna, gick in i första bästa affär och hittade ett perfekt par för bara 199 kr :) Så nu är jag mer än redo för innebandy träning ikväll! Passade även på att använda mina nya skor, älskar dom! PUSSPUSS!

Breakfast in bed

Efter att det senaste avsnittet av PLL kom idag, så gjorde jag mig fruktsallad och te till frulle. Snart så ska jag göra mig klar för att åka runt i stan och leta efter inneskor, blir första innebandy träningen med jobbet idag!
PUSSPUSS!

JUST ANSWER YES OR NO!

Jag kan inte beskriva med ord hur kär jag är i den här kappan! Men kan fan inte bestämma mig om jag ska köpa den eller inte.. Den kostar ynka 268 kr så jag vet inte ens vad det är att fundera över.. KAN NÅGON BARA BESTÄMMA ÅT MIG!?

If you want something you've never had, you've got to do something you've never done

Nu är det lite mindre än 3 veckor kvar tills jag ligger på stranden och glassar. Så nu är det dax att köra stenhårt med träningen känner jag! Idag har jag bara tagit det lugnt och njutit av dagen, imorgon väntas jobb igen :) PUSS!

Never waste your feelings on people who don't value them

I fredags hade jag myskväll med Olivia, Elvira och Madga. Vi satt i mitt lusthus med tända ljus, drack te, snackade skit och käkade chips och godis! Längtar ihjäl mig till den 14 September, det kommer bli så sjukt bra!

Annars så har jag jobbat dag hela helgen, hade min andra öppning idag och det gick bra! Ser fram emot en lite sovmorgon imorgon, pusspuss!

Golden details

Beställde som sagt 3 par nya skor för några dagar sen. Är sjukt nöjd med allihopa och guld detaljer är ju aldrig fel! Dom känns dock lite somriga men dom följer då med på utlandsresa i September iallafall ;) 

Ikväll blir det gym, serier och skicka iväg några mail. PUSSPUSS!

I will get there, sooner or later

Fick med mig en tischa hem från stan förra veckan och det blev absolut en ny favorit. Råkade även klicka hem 3 par nya skor så bilder på dom kommer upp lite senare! I'm going crazy nu när jag får så bra i lön! Men har alltid varit en sparare och som sagt så planeras resor nu i första taget. PUSSPUSS!

So sweet and innocent

GAH, hur svårt ska det vara att komma på nått bra att skriva om sig själv? Sitter just nu och uppdaterar min Aupair sida och har två små snarkande hundar brevid mig. Blir jobb senare idag så uppdaterar mer senare! PUSS

Nu känns det att allting håller på att falla på plats

Sämsta uppdateringen på länge måja säga.. Har jobbat som en tok hela helgen, men här kommer några bilder från veckan iallafall. Har hunnit med gomiddag med brudarna på Oleary's, betalat av resan med Olivia och Magda och självklart fika och shopping samma dag och massa annat. PUSSPUSS!

Details of today's outfit

Wearing my boyfriend jeans today! Har letat som en tok efter nya oversize jeans och kom senare på att jag gav bort ett par till syrran för nått år sedan. Men nu så har jag fint tagit tillbaka dem och de kommer användas flitigt nu till hösten. Passade även på att vara lite småfin i håret idag :) PUSS!

It's time for a date with my pillow again

"A man is truly a man when he wins the love of a good woman, earns her respect and keeps her trust."

Insta lately


1.) Myst med vovven så mycket som det gått 2.) Jobbat på med brännan innan utlandsresan

3.) Blev bjuden på middag hos syster, så jag bakade rulltårta till efterrätt 4.) Fotografering med Doris

5.) Jag i lördags 6.) Bjöds på jordgubbar på förfesten, mumms!

Bjuder på lite bilder från förra veckan, med tanke på den dåliga uppdateringen. Förra veckan var super, har hållit mig sysselsatt hela tiden och nu är det dax för en ny vecka som förhoppningsvis blir minst lika bra :) Nu blir det kvällspromenad sen gosa ner sig i sängen. PUSS&GODNATT!

Fall is coming up, so let's get dressed in boring colours

Igår blev det spontanfest, har aldrig gjort mig i ordning så snabbt NÅGONSIN. Jocke kom med taxi och hämta upp mig sen gav vi oss upp på Moröbacke för att träffa Olivia och massa folk och sen blev det utgång på Verandan. Idag har jag inte gjort ett skit annat än att ligga bakis i soffan och käkat kebab, haha. PUSS

Oh, you little charmer!

Igår var jag och hälsade på hos syster, käkade pizzabullar till middag och jag bakade rulltårta till efterätt. Hann även med att busa en del med den här sötnosen. Saknar verkligen min lillkille då han är borta från mig så länge..

Annars då? Jag jobbade 11-19.30 idag och har sett lite film och proppat choklad, så nu har man dåligt samvete och har tänkt dra mig ner på gymmet på en stund. PUSS OCH GODNATT!

All I hear is "-bla bla bla"

Vaknade upp på fel sida idag, har varit på allmänt dåligt humör. Så innan jag gör mig te och sätter mig och ser nån dålig film, så ska jag dra på mig träningskläderna och ut och ta en promenad! PUSS!

Sometimes all you need is a little push

Efter många kloka ord så har jag nu bestämt mig att börja ta mitt fotograferande lite mer seriöst än tidigare. Så för er som ej läst på facebook, så söker jag modeller till min nya fotoportfolio. 

Annars trots det underbara vädret, så känner jag att sommaren börjar nå sitt slut. Många börjar om skolan snart och jag är glad jag inte är en av dom. Jobbade 07.30-15.15 idag så nu blir det dejt med kudden! PUSSPUSS

Look at my beautiful babysister

Besökte pappa och alla igår innan jobbet och fick min fina lillasyster till att vara modell åt mig. Annars så har jag inte gjort så mycket annat än att jobbat idag och ikväll blir det lägga sig i tid, för imorgon har jag mitt första öppningspass :) PUSS&GODNATT

Goodmorning

Goodmorning babes! Har inte tagit mig i säng före kl 06 på morgonen nu dom senaste dagarna, så i natt har jag inte sovit en blund. Måste försöka vända tillbaka dygnet ikväll för imorgon börjar man jobba 12.. Men hur som helst så har min morgon varit jätte bra, tog mig en lång dusch och gjorde mig faktiskt frukost för en gångs skull!
Hoppas alla får en toppen bra fredag! PUSSPUSS

With you comes drama, which I don't need

Source
Åh jag kan inte fatta att det redan är Augusti.. Vars tog sommaren vägen? Hur som helst så håller det mesta på att falla på plats och jag har som jag nämnt tidigare massor inplanerat! Fyller snart 20 också, så just nu kan jag inte vara mer taggad på livet! Untz untz :)


------------------------------------