My new skirt

Godmorgon på er! Ni minns jag skrev det skulle vara kul att få hundbesök.. mja, hon är i löpen och min hanhund är helt hyyyysterisk! Annars så blir det utgång med min fina Olivia ikväll♥ Har inte bestämt vad det blir för kläder men det lutar mot min nya kjol :) Hoppas ni får en bra lördag! PUSS

Merci

Godkväll! Har suttit och spelat 500 med syrran och mamms hela kvällen, var även tvungen köpa mig en Merci choklad ask då vi var iväg och handlade middag! Måste ju erkänna att det här sockerberoendet som jag har MÅSTE bli ett nyårslöfte att dra ner på... Annars så får vi hundbesök här imorgon och det ska bli såå kul! Hoppas ni alla haft en bra torsdag! PUSS OCH GODNATT♥

Todays outfit

Hej allihopa! Dålig uppdatering idag med, jag vet! Klev upp lite senare än vad jag trott jag skulle, sen drog jag iväg och fikade med farsgubben. Och nu ikväll så har jag bara umgåtts med systeryster och mamma. 

Bjuder inte på den bästa bilden men men.. Blev svarta jeans, röda naglar och min nya gråa tisha från gina :)

I Skellefteå är de som en enda boxningsmatch då de är mellandagsrea


Hej allihopa! Ursäkta för den dåliga uppdateringen idag.. Direkt jag vaknade imorse så gjorde jag mig klar för att dra mig ner på stan för att spendera lite pengar! I vanliga fall så är jag alltid ute i sista sekund och allt i mina storlekar är typ slut. Men idag fyndade jag faktiskt nått! Har kikat på den här kjolen länge nu och idag blev den min. Det är min första kjol på 4 år typ, så grattis till mig för det :) PUSSPUSS

Det var den julafton de!

Hej allihopa! Tog mig ofrivilligt en sovmorgon till 13.30 idag! De var skönt, men synd man missat halva dagen! Det börjar iallafall klia lite i fingrarna så därför ska jag försöka ta mig in till stan imorgon så fort som möjligt och trängas bland hela Skellefteås befolkning, för att hitta mig nått på mellandagsreorna :D

Hoppas ni alla får en kanon bra dag! Pusspuss

Finally the day we all been waiting for

Äntligen dagen vi alla väntat på! :) Vill önska er alla en riktigt god jul, vet inte hur mycket bloggande det kommer att bli under dagen.. Men jag ville iallafall bjuda på något nytt idag så jag tog mig ut för att fota lite :)

PUSS PUSS!

Julpyntat granen och äter chokladkola


Hejhej allihopa! Nu har vi fått till ordentligen här i stugan. För första gången någinsin så blir de att fira jul här och det känns riktigt bra faktiskt :) Har som sagt gjorde chokladkola så nu käkar vi det och själv ska jag nog ta mig ett glas vitt lite senare. Hoppas ni alla haft en otrolig dag nu dagen före julafton! :)

Utrustning


KAMERA
Canon EOS 1000D

OBJEKTIV
Canon 18-55mm

Ett standardobjektiv som passar perfekt till det mesta
Canon tele 55-250mm
Ett objektiv som passar perfekt om du vill zooma in mycket. 

KAMERATILLBEHÖR
Väska:
Lowepro
Stativ: Hama star61
Minneskort: Kingston 1x4GB,1x8GB, 1x16GB

Svar på frågestunden

1. Vad tycker du är roligast att fota? Så länge jag kan minnas så har jag alltid fotat naturbilder och nu på senare tid har det blivit lite porträtt och djurbilder. Så jag måste nog svara naturbilder på denna fråga ;)

2. Vad är ditt bästa köp? Det beror på vad man syftar på med "köp", men syftar man på kläder så måste jag säga att min Onepiece är mitt bästa köp på länge :)

3. Varifrån fick du inspiration av att börja blogga? Oj den här frågan är knepig.. Jag har bloggat sen jag var typ 14 och har haft så många olika bloggar att jag inte ens håller räkningen längre, men jag har alltid älskat att skriva. Så jag tror det var därför jag började :)

4. Har du några syskon? isf hur många? Jag har 3 systrar :)

5. Kan du svara i ett videoinlägg? Skulle vara kul! :D Tyvärr kan jag inte det. Har varken en webbcam eller någon videokamera med mig just nu..

6. Är du helt svensk? Jag är född svensk! Men jag har Finskt, Franskt, Ryskt och några till i blodet :P

7. När fyller du år? Jag fyller år rätt så sent, den 29de September.. :)

8. Vad tycker du om Justin Bieber? ;) Jag är inget fan av honom, nej! Har dock fastnat för en av hans låtar, men han är ingen jag sätter igång på Spotify i första taget :)

9. Vilka bloggar läser du? :D Jag läser faktiskt inte så många bloggar längre.. Har mina favoriter som Lisaplace, Hannalicious, victoriatornegren osv och några vänners såklart :)

10. Hur många unika har du? Har som mest på denna blogg haft 150 unika, just nu ligger de mellan 70-80 :)

11. Tycker du det är kul att blogga? Självklart tycker jag att det är kul att blogga, annars hade jag nog inte fortsatt tror jag :)

12. Vilken riktning går du i? Jag går IT-Media på JB

13. Kan du berätta lite mer om ditt gymnasiet? Jadu vad finns det riktigt att säga.. Allt jag kan säga är att det är absolut inte som de var då jag började där.

14. Favorit hudkräm till ansiktet? Använder faktiskt väldigt sällan hudkräm, har en som jag köpt från apoteket. Men använder oftast bara bodylotion :P

15. Vad för dig att må bäst? Oj det finns mycket som får mig att må bäst. En riktigt varm sommardag, min familj, vänner och ett par nyköpta skor ;)

16. Varför byter du blogg hela tiden? Jadu! Antingen så har någon fuling tagit sig in på bloggen och ändrat lösenord eller så har det strulat med designen och jag blivit less och bytt :P

17. Vad använder du för parfym? Just nu använder jag mig av en av Kim Kardashians parfymer, en vaniljparfym från yves och en gammal Paris Hilton parfym :)

18. Vad tycker du om våran blogg? Jag tycker eran blogg verkar väldigt intressant och inspirerande :)

19. Vad brukar du göra på fritiden? :) Ja min fritid är väll inte särskilt mycket att hurra över just nu. Jag är ute och söker jobb, jag funderar mycket på vad jag vill göra med mitt liv efter skolan, jag är och fikar med vänner och umgås en del med familjen :)

20. Cola/Fanta? Tycker om båda två men får jag välja så väljer jag Cola :)

21. Frukt/Grönsaker? Oj vilken jobbig en.. Men jag svarar nog frukter :)

22. One Direction/Justin Bieber? Helst ingen av dom :O

23. Lila/Rosa? Absolut rosa ;)

24. Singel/Förhållande? Jag måste nog säga jag är en förhållande människa, men har faktiskt varit grymt skönt att vara singel nu i nästan 2 år :)

25. Favorit musikgrupp? Hmm.. Just nu så är det nog LMFAO skulle jag tro :)

26. Hur ska en bra vän vara enligt dig? En bra vän i mina ögon skulle kunna stötta mig i alla tokigheter jag väljer att göra, men ändå kunna vara ärlig och säga deras åsikter om det, självklart vara pålitlig och kunna hålla hemligheter och vilja vara med mig även fast jag är som jag är ibland ;)

27. Beskriv dig själv med tre ord? Snäll, envis och omtänksam

28. Vilket är ditt drömresemål? Mitt drömresemål har alltid varit New York och Paris :)

29. Vad är det bästa/sämsta du fått i julklapp/present? Det bästa har nog varit min systemkamera och det sämsta vet jag faktiskt inte :O

30. Hva liker du med å blogge? Är tyvärr värdelös på Norska, men som jag fattar denna fråga så vill du veta vad jag tycker om att blogga om? :) Jag tycker det är väldigt roligt att blogga om foto, djur och mode :)

31. Visste du at du hadde norske lesere? Nej det visste jag faktiskt inte.. Men det tycker jag självklart är jätte kul :)

32. Favoritmat? Hmm.. Det måste jag nog säga är grillat på sommaren :)

33. Favoritartist? Oj så svåårt.. Tycker om så himla många men en av alla är nog Miss Li :)

34. Favoritdjur? Hihi min hund är mitt favoritdjur :P

35. Favoritfilm? Har många favoriter, men en jag haft väldigt länge är The Notebook :)

36. Favoritcitat? "Var dig själv, det finns redan så många andra"

Busch Garden


Hejhej! Bjuder på dom sjukaste roller coasters jag varit med om i hela mitt liv. Åkte dom på Busch Garden då vi var i USA. Åker ni dit nån gång, så kan jag lova er att de är de bästa ni kan göra! :D 

Tack så jätte mycket till er alla som ställde en liten fråga igår :) Svarar senare så håll utkik♥

FRÅGESTUND!!

 
Hej allihopa! Kom på för en timme sen att jag skulle sätta mig och göra chokladkola och det tar ju en jäkla tid, så medans jag väntar på att den ska koka klart så sitter jag nu här och bloggar :)

Tänkte även köra igång en liten Q&A, så fråga på! :)

Naughty or nice?

3 dagar kvar till julafton och jag längtar ihjäl mig! Blir att fira jul i stugan i år, så jag kommer bjuda på massor av mysiga bilder redan nu till helgen :) Har fortfarande en julklapp kvar att köpa till syrrans pojkvän, men han kommer inte förens den 27e så nog ska jag hinna med det också :) Puss på er, skriver mer senare!

Hej mitt vinterland

Tjenare tjenare! Här i lilla Skellefteå så snöar det som tusan och jag som hade hoppats på en snöfri dag idag.. Snöar det mycket hos er? Ska strax ta mig en lång och härlig dusch som tröst för de tråkiga vädret :) Pusspuss

Christmas lights


Bjuder på lite mysiga julbilder från weheartit. Jag och min bästa vän Olivia har kommit på att vi ska skriva en
"To do list" för 2013 och har kommit på en hel del som jag ska skriva på den :)

Snart blir det sova, för imorgon hoppas jag få fota några vintriga bilder på systeryster :)♥

Ibland önskar man att man vore 12 igen

Som många andra så börjar jag ha lite smått panik över vad som kommer hända med mig efter gymnasiet. Därför har jag varit duktig och anmält mig till ett studiebesök på Umeå universitet och idag så har jag ringt körskolan och bokat körlektion och tagit reda på vad jag har kvar att göra :) Vad har ni för framtidsplaner? :)

Nyårslöften?


Source
Hejhej allihopa! Börjar känna av att detta år snart har nått sitt slut och min magkänsla säger att 2013 kommer bli ett grymt år. Har funderat lite om nyårslöften och har kommit på 1 iallafall :) Har ni några nyårslöften?


Nedräkning till julafton

Hej allihopa, då var det onsdag idag då. Sitter på skolan och gör min sista uppgift innan jullovet vilket känns otroligt skönt! Annars så står kloklippning och inhandla de sista julklapparna på schemat idag. 

Skriver mer senare, puss på er!

Miami beach


När jag kikar igenom alla USA bilder så inser jag hur mycket jag längtar tillbaka.. Här bjuder jag på en liten gif bild från Miami beach :) Måste även berätta att min efterlängtade systeryster kommit hem♥

Pusspuss och godnatt

New shoes

Hejhej! Har funderat på ett par Dr. Martens nu till vintern, men dom var slut i min storlek.. Men som tur var så har jag kikat på dessa godingar ett tag nu också så fick bli dom här istället :) PUSSPUSS

Späckhuggare









 Har ju glömt visa er lite bilder från min USA resa i September. Fler bilder kommer senare :)

Tror min mamma har missförstått detta

Hejsan hejsan. Har varit urusel på att blogga nu känner jag men jag har verkligen inget bloggmaterial.. Vi fick iallafall upp julgranen igår, vilket känns ju otroligt skönt! Jag måste alltid tvinga min mamma att sätta upp den annars gör hon det typ dagen före julafton. Jag tror hon missförstått att man kanske vill ha lite julkänslor innan julafton och inte bara efter? Finns det någon där ute som känner igen sig? När sätter ni upp era julgranar? PUSSPUSS

Katastrof

Godkväll på er denna lördagkväll. Ska strax ut på promenad med vovven och sen ska jag nog unna mig en lussebulle och lite glögg medans vännerna förmodligen är ute och dricker sig redlösa. Vad hände med den roliga Emelie som faktiskt följde med ut och hade roligt? Ja förhoppningsvis så kommer hon tillbaka så snart som möjligt, tror jag börjat få lite åldersnojja.. Jag var ju nyss 14 typ?

Måste dessutom be om ursäkt för den lite väl överredigerade bilden, men mitt rum ser ut som katastrof trotts att jag julstädat? Näe fyfan nu stänger jag av den här tegelstenen och ut och röra på mig istället. Puss på er!

10 dagar kvar till julafton

Hejhej! Ser inte lika glad ut just nu som på bilden. Vi julpysslar här på skolan och just nu har jag ingen fantasi överhuvudtaget! Lyckats göra mig en julgran som ser ut som skit, haha! Jaja ikväll blir det mjukiskläder, lussebullar, glögg, tjocksockar och film.

Ska bli så skönt med helg!♥

Nailart

Hejhej! Var till vårdcentralen imorse och då jag skulle ta bussen till skolan så var den en halvtimme försen.. Ville bara lägga mig ner och dö, men jag satt istället ihop kurad i en busskur och frös..

Näe nu ska jag ta tag i skolarbetet! Skriver mer sen :) PUSSPUSS

Usch usch usch

Hejhej alla söta! Ber om ursäkt för den dåliga uppdateringen idag, men jag har varit helt död i huvet och inte haft någon som alls lust att blogga.. Men det blir mer uppdateringar imorgon, I promise!♥

Ska faktiskt försöka få mig i säng tidigt ikväll, så nu väntas promenad med vovven och sen dejt med kudden. Hoppas ni alla haft en super härlig måndag :) Natti natt

Arthur George by Robert Kardashian


Är lite små kär i Robert Kardashian och hans sock kollektion gör inte saken lättare.. Älskar hans sockar, vill ha ett par att mysa ner mig i nu när den kalla vintern är påväg. 215 kr för ett par sockar känna så otroligt ovärt, (jag är expert på att nöta sockar) men känner jag mig själv så kommer jag inte kunna låta bli..

Vad tycker ni? Värt eller ovärt?

Lekfulla effekter till dina bilder

Denna bild är helt oredigerad
Det finns så otroligt många duktiga fotografer som faktiskt inte har tillgång till Photoshop. Därför tänkte jag dela med mig av ett litet tips som jag faktiskt själv just upptäckte.

Gå in här så kommer du till sidan. Det finns jätte mycket roliga effekter och ljus man kan ställa in :)

Skapa en ljuspunkt i bilden

Har tänkt bjuda på mitt allra första photoshop tips som jag är säker på kan göra era jul och nyårs bilder lite extra fina. Som ni kanske ser så har jag skapat en ljuspunkt på Milan för att få en härlig effekt på bilden.

Hur gör man?
Då ni har valt bild och redigerat den som ni vill ha den så går ni sedan in på Filter > Återgivning > Ljuseffekter sedan väljer ni Punkt längst upp och sen är det bara välja styrka på ljuset och flytta punkten dit ni vill ha den.

Ibland har han inget att säga till om

 Förrutom sommaren så älskar jag December månad, både julmys och slutet på året. Mamma hittade just våra tomteluvor i en låda och var bara tvungen att slänga fram kameran och ta en bild på Milan med den. Sånahär gånger så är hundar verkligen fantastiska, även fast den här killen har sin egen vilja ibland.. ♥ Och med den här bilden så säger jag godnatt, de blev nästan för tidigt imorse..

Finally found the perfect dress for NEW YEARS EVE

Hejhej! Idag var min sista dag på praktiken (för denna gång), hon ville gärna ha tillbaka mig nästa praktik period som vi har och de känns ju underbart att höra! Har även äntligen hittat mig en nyårsklänning, här har ni en liten peak på den. Gjorde även bilden svartvit så blir de extra spännande tills på nyårsafton :)

Hello December

Hej allihopa! Har haft en riktigt bra dag på praktiken idag. Dock då känner jag mig lite små deppig över de sjukt dåliga vädret och jag hittar absolut ingenting fint att ha på mig på nyårs.. Så för att muntra upp mig lite så köpte jag mig ett super fint bälte från Gina tricot.

Sitter just nu och gör lite på min APU uppgift och ska faktiskt ta mig lite glögg och mysa ner mig framför någon bra serie. Puss och kram på er

Bortskämda snorunge!

Ja som rubriken lyder så måste jag erkänna att jag är sjukt duktig på att skämma bort mig själv då jag är sjuk. Igår fick de bli Ben&Jerry glass och idag hallon och lakrits glögg, gott gott. Som man även kan se på bilderna så har äntligen julen börjat komma fram hemma hos oss också, mysigt! Men nu hörrni så ska jag ta och krypa mig till kojs. Puss och godnatt


------------------------------------